Suomivippi

vippi.fi Suomivippi tarjoaa pikavippejä turvallisesti ja luotettavasti. Suomivippi on kotimainen yritys. Saat meiltä 50€- 400€ todella helposti tekemällä nettihakemuksen.

Tunnistaudu ensin verkkopankkitunnuksilla, valitse lainasumma ja ilmoita tarvittavat tiedot, niin saat rahat nopeasti ja helposti omalle tilillesi. Jos olet jo kanta-asiakas, niin voit hakea lainaa myös tekstiviestillä. Myönteisestä päätöksestä ilmoitamme tekstiviestillä, myös uusille asiakkaille ilmoitamme tekstiviestillä.

Pikavipin ottaminen käy helposti. Et tarvitse takaajia ja voit hakea lainaa silloin, kun sitä tarvitset, viikon jokaisena päivänä. Katso taulukosta lainasumma, niin näet kuinka paljon se maksaa. Lainaa saat tosi edullisesti. Esimerkiksi, jos otat 150 euron lainan, sinun pitää maksaa takaisin 188 euroa. Lainaehtoihin kannattaa tutustua huolellisesti.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua, jos haluat kysyä jotain. Katso myös kohta Usein Kysyttyä, sieltä löytyy tavallisimpia kysymyksiä, joista on haluttu lisäselvitystä. Kun hoidat lainasi maksut ajallaan, voit hakea uutta lainaa. Kanta-asiakkaana, voit kirjautua Online-palveluun ja hakea lainasi sen kautta. Suomivippiin voi luottaa, saat sieltä nopeasti apua, jos yllättävä rahantarve tulee kohdallesi.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!