S-Pankin laina – onko tämä kuluttajan harhauttamista?

S-Ryhmän S-Pankin tarjoama lainaa saa mainoksen mukaan 200 eurosta alkaen. Tämähän on selkeä kilpailija pikavipeille! Ei aivan. TV:ssä pyörivissä mainoksissa ei kuitenkaan käy ilmi, että halvimmat lainat ovat oikeasti vain osamaksumahdollisuus Prismoihin ja Kodin Terraan.

Ns. oikeaa lainaa, mikä ei ole sidottu tiettyyn ostokseen tai liikkeesen saa 2000 eurosta alkaen. Oikeaa lainaa saa vasta 10-kertaisen määrän siitä, mitä mainoksessa annetaan ymmärtää.

S-Pankin lainavaihtoehdot

S-Pankin lainavaihtoehdot jakaantuvat kolmeen eri hintaryhmään:

200 – 5 000 € tuoteluotto

Tuoteluotto on vakuudeton luotto, jolla voi tehdä ostoksia Prismoissa tai Kodin Terrassa. Kyseessä ei ole oikea laina, jonka voisi käyttää missä tahansa myymälässä.

Tuoteluottoa voi hakea Prismasta tai Kodin Terrasta suoraa myyjältä ja lainapäätöksen saa heti.

2 000 – 10 000 € joustoluotto

Joustoluotto on ensimmäinen ns. oikea laina, jonka käyttökohteita ei ole rajattu S-Ryhmän omistamiin liikkeisiin. Lainaa voi hakea S-Pankin kautta.

5 000 – 20 000 € S-Laina

Kyseessä on kulutusluotto, jota maksetaan takaisin samansuuruisissa erissä kuukausittain. Laina-aika on 1 – 12 vuotta.

800 – 10 000 € Visa-luotto asiakasomistajille

Visa-luotto on Visa-luottokortilla oleva tililuotto, jota voi hakea S-Pankin asiakaspalvelupisteessä tai verkkopankissa. Tililuoton kohdalla saat laskun 30 päivän päästä ostoksista. Laskun erääntyessä voit valita maksatko vähimmäislyhennyserän (3 %, 5 %, 10 % luottorajasta, kuitenkin vähintään 40 euroa) vai kaikki ostoksesi kerralla.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!