Pikavippi tekstiviestillä

Pikavippi tekstiviestillä

Pikavipin hakeminen tekstiviestillä on helppoa. Lainan hakemista varten tarvitset vain henkilökohtaisen PIN-koodin lainayritykseltä, jolta lainaa aiot hakea.

Miten haen pikavippiä tekstiviestillä?

Helpoin tapa hakea pikavippi tekstiviestillä tapahtuu seuraavasti:

  1. Mikäli et vielä omista tunnuksia pikalainayrityksen verkkopalveluun, rekisteröidy esim. vivuksen asiakkaaksi (uusille asiakkaille ensimmäinen laina on ilmainen). Rekisteröitymisen jälkeen saat henkilökohtaiset jäyttäjätunnuksen ja salasanan.
  2. Lähetä tekstiviestillä haluamasi lainasumma ja laina-aika lainayhtiölle. Katso yrityksen sivuilta tarkemmat tiedot tekstiviestin rakenteesta ja sisällöstä.
  3. Vahvista tarvittaessa lainahakemus vastaamalla saamaasi tekstiviestiin.

Tekstiviestipikavipin hyödyt ja haitat

Tekstiviestilainaaminen on helppoa! Tämä on varsin mukavaa niissä tilanteissa, joissa rahaa pitäisi saada nopeasti mutta esim. tietokonetta verkkohakemusta varten ei ole käytettävissä.

Miinuspuolena tekstarilainoissa on helppouden ohella tekstiviestin hinta, vaikka hakemus on varsin edullienn (teskstiviestin lähettäminen ei paljoakaan maksa) joutuu hakemuksesta silti maksamaan rahaa, kun verkkosivuilla tehtävä verkkohakemus olisi täysin ilmainen. Myös henkilökohtainen PIN-koodi estää sen, ettei pikavippiä saa, ellei ole kerran rekisteröitynyt ja tunnistautunut lainapalveluun.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!