Pikalainahaku.fi tarjoaa ajantasaisimmat tiedot pikavipeistä

Pikavippivertailu pikalainahaku.fi on Suomen markkinoilla uusi lainavertailupalvelu. Palvelun takana toimiva yritys, Sörnäisten Sähköinen Suoramarkkinointi mainitaan nimeltä ja palvelu on muutenkin läpinäkyvä. Mikäli palvelussa huomaa virheitä, näistä voi ilmoittaa suoraa yritykselle.

Vippivertailun käyttäminen on yksinkertaista, palvelussa tulee valita vähintään lainasumma ja tämän jälkeen voi etsiä pienlainoja. Halutessaan vertailussa voi myös määritellä laina-ajan, sekä ikärajan. Lisäasetuksista löytyy myös lainan maksuerien määrä sekä asiakastyyppi (uusi tai vanha).

Lainavertailu itsessään on selkä ja informatiivinen.

Pikavippipalveluiden vertailu kannattaa

Pikalainahaun taulukosta käy nopeasti ilmi, miten suosituimman lainan (n. 230 eur) 250 euron pikavipin kulut vaihtelevat huomattavasti. Halvimmillaan lainan saa haettua nollan euron kuluilla, toisaalta kalleimmassa lainapaikassa lainan kuluiksi muodostuu 81 euroa.

Lainasumman ollessa alle 500 euroa, on lainan kuluilla suhteellinen suuri osuus suhteessa lainasummaan. Tällöin lainojen vertailemiseen kannattaa uhrata hetki aikaa.

Pikavippien kulut vaihtelevat suuresti

Lainavertailun kautta käy nopeasti selväksi lainojen suuret hintaerot. Siinä missä halvimmillaan lainan korkokulut sekä muut maksut ovat nolla euroa, kalleimmillaan lainasta joutuu maksamaan satoja euroja.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!