Pikalaina

vertailuPikalaina on pieni ja lyhytkestoinen, verkkohakemuksen kautta haettava laina.

Pikalainan lainasumma on tyypillisesti muutamista kympeistä muutamiin satasiin. Nykypäivänä 50 euron lainasumma on vakiintunut pienimmäksi mahdolliseksi lainamääräksi.

Normaali laina-aika on viikosta kuukauteen, minimi- ja maksimilaina-ajat vaihtelevat yrityskohtaisesti. Pikalaina kannattaa mitoittaa omien tarpeiden mukaan säätämällä laina-aika ja lainasumma kohtuullisiksi.

Liikaa lainaa ei kannata ottaa “varmuuden vuoksi”, koska jokaisesta lisäeurosta ja -päivästä lainan loppusumma kasvaa.

Pikalainan hinta

Pikalainan hinta muodostuu korko- ja käsittelykuluista, joista lasketaan lainan todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko on laskennallinen arvo lainan hinnasta, mikäli laina-aika olisi vuoden pituinen.

Pikalainoja ei kuitenkaan oteta vuodeksi, jolloin vuosikorko on viitteellinen luku lainojen hinnan arvioimiseen. Vuosikorkoa tärkeämpi mittari on katsoa lainan todelliset kustannukset lainayrityksen sivuilta tai pikavippivertailun avulla.

Pikalainojen vertailut

Pikalainojen vertailu kannattaa. Vertailemalla lainoja voi parhaimmillaan säästää useita kymmeniä euroja lainan käsittely- ja korkokuluissa. Pikalaina on helppo hakea vertailun kautta lainayrityksen verkkosivuilta.

Vertailusivuilta saa myös tiedon lainayritysten tarjouskampanjoista, jossa lainoja tarjotaan normaalia edullisempaan hintaan. Mm. vivus.fi on kampanjoinut ilmaisen ensilainan puolesta – uusi asiakas saa yritykseltä maksimissaan 300 euron ilmaisen lainan.

pikalainahaku

Pikalainahaku.fi

Pikalainahaku on helppokäyttöinen pikavippivertailu jossa lainoja haetaan lainasumman, laina-ajan ja hakijan iän perusteella. Tulokset lajitellaan hakuehtojen mukaan.

Listauksessa on myös eritelty, voiko lainaa hakea verkkohakemuksella, tekstiviestillä tai soittamalla.

pikavipitfi

Pikavipit.fi

Pikavipit.fi:n pikavippivertailussa on selkeä hakutoiminto, jossa liukurissa määritellään haettavan lainasumman koko ja palvelu listaa yritykset, jotka tarjoavat haetun kokoisia lainoja.
Listauksessa on myös eritelty, voiko lainaa hakea verkkohakemuksella, tekstiviestillä tai soittamalla

pikavippiorg

Pikavippi.org

Pikavippi.org vertailussa on listattu kaikki lainayritykset allekain ja sarakkeita pystyy järjestämään aakkosjärjestykseen sekä listaamaan sarakkeet pienimmästä suurimpaan.

Hakemuksessa on mainittu myös lainayritysten kaupparekisteriin merkityt viralliset nimet.

vippivertailucom

Vippivertailu.com

Vippivertailu.comin sivuilla vertailu on erittäin laaja, mutta toteutettu selkeästi. Listauksesta voi rajata yrityksiä pois hakutoiminnon avulla.

Listauksessa on myös eritelty onko palvelusta mahdollista hakea lainaa verkkohakemuksella.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!