Lainaa pankkitunnuksilla

Rahan lainaaminen verkkopalvelun kautta on helppoa. Tarvitset vain suomalaisen pankkitilin, sekä verkkopankkitunnukset tilillesi. Tämän jälkeen sinun on mahdollista saada lainaa. Lue lisää ja katso mistä saat edullisimmin lainaa pankkitunnuksilla.

Lainan hakeminen kannattaa aloittaa vertailemalla luottoja keskenään. Jos tarvitset isoa lainaa, kannattaa tutustua verkon kulutusluottovertailuihin. Kulutusluotot ovat isoja, yli 1000 euron lainoja pitkällä laina-ajalla. Pienemmät, alle 1000 euron lyhytaikaiset lainat kulkevat nimellä pikalaina tai pikavippi. Näiden lainojen vertailemiseen löytyy verkosta monia pikavippivertailuja.

Pientä lainaa helposti verkosta

Pienempiä, alle 1000 euron summia on helppo hakea verkosta. Lainaa verkkopankkitunnuksilla saa vaivattomasti isoimmilta pienlainayrityksiltä; Ferratum, Risicum sekä Vivus ovat kaikki varteenotettavia toimijoita lainaa haettaessa.

Yritysten verkkosivujen kautta lainan hakeminen tapahtuu vaiheittain ja hakuprosessiin menee aikaa viidestä kymmeneen minuuttia. Nopeaa ja vaivatonta. Lainapäätöksen saa välittömästi ja lainapalvelun ollessa auki, rahat saa tililleen alle vartissa.

Kun lainapalvelut ovat kiinni klo. 23.00 – 07.00, siirtyy rahat tilille heti lainapalvelun auettua aamulla. Tällä toimintamallilla estetään se, että pikavippiä haettaisiin harkitsematta yöaikaan.

Isompi laina on vaivalloisempi

Isompaa lainaa haettaessa tulee lainapalveluun toimittaa tyypillisesti todisteet omasta maksukyvystä. Käytännössä tämä tarkoittaa tilinauhaa työnantajalta. Tällä varmistetaan henkilön säännölliset tulot ja maksukyky. Toisista palveluista lainaa on helpompi saada eikä liitteitä välttämättä tarvitse toimittaa ollenkaan. Tällaisia palveluita on Ostosraha, Freedom rahoitus sekä Nopsalaina.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!