Iltavippi

vippi.fi Iltavippi on luotettava kotimainen yritys, joka tarjoaa lyhytaikaisia pikavippejä. Lainattavat summat ovat 50€-300€. Jos olet vähintään 19-vuotias ja Suomen kansalainen, niin voit lainata rahaa täältä. Luottotiedot pitää olla kunnossa ja sinulla pitää olla myös oma kännykkänumero.

Et tarvitse lainallesi takaajia, jos edellä mainitut asiat ovat kunnossa. Pikavippiä voit hakea tekstiviestillä tai web-hakemuksella. Jos haet lainaa ensimmäistä kertaa, niin sinun pitää tehdä web-hakemus ja tunnistautua verkkopankkitunnuksilla.

Esimerkiksi Osuuspankin, Nordea n tai Sammon verkkopankkitunnuksilla. Lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu helposti, kun luet ohjeet.

Lainan takaisinmaksuajat ja niistä perittävät korot löydät taulukosta. Jos otat esimerkiksi 150 € lainan, niin maksat takaisin 199,30 (7 vrk). Kun päätät ottaa pikavipin, niin tutustu lainaehtoihin. Kun saat myönteisen päätöksen lainallesi rahat ovat heti tililläsi. Jos on jotain kysyttävää, niin asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. On parempi kysyä kuin katua.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!