Fixura – edullista lainaa

Fixura – edullista lainaa

Fixura on uudenlainen lainapalvelu Suomen lainamarkkinoilla. Kyseessä on vertaislainoja eli person-to-person lainoja välittävä yritys. Kyseessä on palvelu, jonka kautta yksityishenkilöt voivat lainata rahaa toisilleen.

Kuinka paljon Fixura-lainaa voi hakea

Fixuran verkkosivustolta on helppo hakea lainaa. Lainaa voi hakea 1000 – 10 000 euroa. Laina-asteikko kasvaa tuhannen euron välein. Laina-aika on 1 – 5 vuotta.

Lainaa hakiessaan hakija kilpailee muiden lainanhakijoiden kanssa sijoittajien rahoista, tätä varten hakija saa määrittää myös haluamansa korkotason lainalleen. Mitä korkeampi korko, sitä varmemmin rahaa saa.

Lainapalvelu tarkistaa myös luottotiedot ja pisteyttää hakijat luottoriskin perusteella. Luottohäiriömerkinnän omaava henkilö voi saada lainaa palvelun kautta teoriassa , mutta käytännössä tämä on silti epätodennäköistä.

Miten sijoitan rahaa Fixuraan?

Mikäli ylimäärinen raha polttaa taskun pohjalla, voi Fixuraan myös sijoittaa rahaa lainattavaksi sitä tarvitsevalle. Rahaa sijoittava henkilö määrittää talletusuumman, laina-ajan sekä haluamansa korkotason lainalleen. Tämän jälkeen, rahasummasta riippuen, palvelu sijoittaa rahat eteenpäin hajauttaen riskiä annettujen määreiden perusteella.

Jos haluaa nopeita tuottoja korkeimmalla korolla (32%), voi sijoittaa 1000 euroa vuodeksi palveluun ja vuosikorko sijoitetulle rahasummalle on huimat 18,17 %. Tällöin rahaa saa palvelusta 1 181,68 € vuoden jälkeen.

Korkeassa korossa on aina suurempi riski, ja tämä tulee muistaa rahoja sijoittaessaan. Katso tarkemmat tiedot sijoittamisesta Fixuran verkkosivustolta.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

One Response to “Fixura – edullista lainaa”

  1. Oletko selvittänyt kuinka paljon Fixurasta oikeasti saa rahaa takaisin?

    Sivustolle on ilmestynyt yrityksen itse julkaisemia tilastoja: https://www.fixura.com/fi/invest/investstat.html

    Olisi kuitenkin kiva kuulla ulkopuolisenkin arvio aiheesta :).