Euroloan – lainaa 50-2000 €

Euroloan – lainaa 50-2000 €

Euroloan pikalainapalvelusta voi hakea 50 – 2000 euron pikavippejä. Palvelu on avattu syksyllä 2010, jolloin vippaaja.fi, osuusluotto.fi ja lainahana.fi-palvelut yhdistyivät euroloan-brändin alle.

Euroloan-palvelu on avattu 2010 kolmen pikavippisivuston, vippaaja.fi, osuusluotto.fi ja lainahana.fi:n yhdistyessä euroloan.fi sivuston alle.

Euroloan tarjoaa verkkosivuillaan juuri oikean kokoista pikavippiä asiakkailleen. Lainaaja voi määrittää lainasumman ja laina-ajan haluamakseen. Lainan kokoa voi säätää 50 – 1000 euron välillä, laina-ajan voi valita 14 – 90 vrk välillä.

Sopivan kokoinen euroloan-pikavippi

Koska pikavippi on juuri sen kokoinen kun hakija tarvitsee, ei lainasta tarvitse maksaa ylihintaa pidemmän laina-ajan tai yli-ison lainasumman takia.

Tällöin lainan maksuajan pystyy mitoittamaan tulevaan palkkapäivään eikä lainalle tule lisähintaa pidemmän laina-ajan takia.

Helppo hakuprosessi

euroloan_lainaliukuriLainan hakeminen verkkohakemuksella on erittäin helppoa. Hakuprosessin alussa, ensimmäisellä hakukerralla palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen hakija saa oman henkilökohtaisen käyttäjätunnus & salasanaparin.

Näillä tunnuksilla voi hakea myöhemmin lainaa ilman verkkopankkitunnuksia. Tunnuksilla pääsee myös my.euroloan-palveluun, josta näkee oman lainahistorian, milloin vippi on otetttu ja maksettu takaisin.

Asiakkailla on myös mahdollista hakea lainaa euroloanin palvelusta tekstiviestitse.

Lisätietoa löydät osoitteesta www.euroloan.fi

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

One Response to “Euroloan – lainaa 50-2000 €”

  1. Euroloan on hyvä firma.