Esittelyssä Blue Finance

Blue Financen pikavipit maksetaan tilille muutamassa minuutissa lainahakemuksen hyväksymisestä. Vipit ovat suuruudeltaan 20-500 euroa ja niiden takaisinmaksuajat ovat 14 ja 30 vuorokautta. Vippejä myönnetään ilman takaajia ja vakuuksia. Pikavippi on kätevä apu yllättäviin menoihin kun rahatilanne on hetkellisesti huono.

Blue Finance on kallis laina

Ensimmäiseksi täytyy sanoa, että Blue Finance, kuten muutkin pikavipit ovat erittäin kalliita lainoja. Huomattavasti edullisempaa lainaa saat hakemalla isompaa kulutusluottoa tai lainaa autoa vastaan.

Kuka voi saada luottoa

Blue Financen luottopalvelu on tarkoitettu 18-72-vuotiaille Suomen kansalaisille. Luottoa hakevan henkilöllä tulee olla puhdas luottohäiriörekisteri ja julkinen matkapuhelinliittymä. Lainaa voi hakea myös salaisella puhelinnumerolla tai prepaid-liittymällä kun tunnistautuu palveluun verkkopankkitunnuksilla.

Miten luottoa haetaan?

Ensimmäistä lainaa haettaessa tulee kirjautua verkkopankkitunnuksilla Blue Financen palveluun. Myöhemmin lainaa voi hakea internetin lisäksi tektiviestillä palveluntarjoajan antaman henkilökohtaisen PIN-koodin avulla. 

Ensimmäisellä kerralla lainaa myönnetään korkeintaan 200 euroa 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Myöhemmin voi hakea myös 300-500 euron vippejä 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla.

Luoton suuruus ja takaisinmaku

Blue Finance on erikoistunut pieniin kulutuluottoihin eli niin sanottuihin pikavippeihin. Lainaa voi saada 20-500 euroa. Todellinen vuosikorko ja sitä myöten todellinen takaisinmaksusumma määräytyy lainan koon ja valitun takaisinmakuajan mukaan. Todellinen vuosikorko vaihtelee noin 300 ja 2300 prosentin välillä. Esimerkiksi 500 euron kuukausilainan todellinen vuosikorko on 329%, eli takaisinmaksettavaa kulujen ja korkojen jälkeen kertyy 630 euroa. Sadan euron kahden viikon laina irtoaa 782 prosentin vuosikorolla, eli takaisin tulee maksaa 125 euroa. Jos tarvitset isompaa lainaa, etsi pikavippi tästä vertailusta.

Ajantasaiset vuosikorkoprosentit ovat nähtävissä Blue Financen nettisivuilla kätevässä taulukossa. Lainasummien ja takaisinmaksuehtojen vertailu taulukon avulla on vaivatonta.

Lainan takaisinmaksuaika on 14 tai 30 vuorokautta. Laina maksetaan kotiin lähetettävällä laskulla verkkopankissa, pankkikonttorissa tai maksuautomaatilla. Laskun voi tilata myös sähköisenä NetPostin kautta.

Lainalle voi tarvittaessa hakea lisää maksuaikaa. Maksuaikaa haetaan maksullisella tekstiviestillä, ja palvelu veloitetaan puhelinlaskussa. Maksuaikaa voi pidentää viikon kerrallaan. 

Uuden lainan voi hakea kun entinen on maksettu. Käsittelyajoista johtuen uuden lainan myöntämisessä voi kuitenkin kestää muutama päivä.

Asiakas on ykkönen

Blue Finance on pärjännyt hyvin käyttäjävertailuissa. Blue Financen teettämän asiakastutkimuksen mukaan yli 99 prosenttia pikavippipalvelua käyttäneistä on tyytyväisiä palveluun: 464 kyselyyn vastanneesta vain yksi ei ollut täysin tyytyväinen.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!